CTRL+ALT+DELETE – Eerlijker is beter

“Ik roep iedereen op om met ons het debat aan te gaan over nieuwe sociale en economische regels en mee te discussiëren. Heb je een idee, een suggestie, of wil je je mening kwijt, laat het mij weten via john@s-p-a.be. Samen kunnen we bouwen aan een eerlijker toekomst waar iedereen vooruit gaat, zei John Crombez op de boekvoorstelling van Ctrl+Alt+Del.”

“De voorbije 35 jaar hebben mensen hard gewerkt en er te weinig voor teruggekregen. Of dat nu is in meer tijd, loon of pensioen. Het heeft bij veel mensen het vertrouwen in ons systeem gebroken. Daarom is er een shift nodig naar een maatschappij met nieuwe economische en sociale regels. We moeten de vastgeroeste regels herschrijven, om ze opnieuw eerlijker én eenvoudiger te maken”, zei John Crombez vandaag op de boekvoorstelling van Ctrl+Alt+Del.

Lees meer

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑