Groepsaankoop energie – het resultaat

korting op een éénjarig groen energiecontract gas en elektriciteit van 37%!

De voorjaarsveiling ‘groene stroom en gas’ is in alle opzichten een zeer groot succes geworden! Meer dan 29.000 gezinnen schreven zich in om een goedkoper energiecontract te bekomen. Dit is ruim 10.000 meer dan in het voorjaar 2015. We kunnen hierbij alleen concluderen dat het vertrouwen in én de nood aan groepsaankopen zeer groot is.

Door de grote concurrentie tussen de energieleveranciers kunnen klanten die zich inschreven maar liefst rekenen op een prijsvoordeel van 37% t.o.v. het actueel marktaanbod. Deelnemers die zich inschreven voor uitsluitend elektriciteit krijgen een aanbod dat een korting geeft van gemiddeld 21% t.o.v. het actueel marktaanbod.

SamenSterker is uitermate tevreden met het grote aantal deelnemers en het ongekende resultaat van de energieveiling. Dit is nog maar eens het bewijs dat inschrijven voor een groepsaankoop niets dan voordelen biedt.
Alle deelnemers ontvangen hun persoonlijk aanbod, waarna men vrijblijvend kan instappen.

Vergat je deel te nemen of ontvang je graag ook een persoonlijk voorstel met bovenstaande kortingen? Dat kan nog steeds!

Nog nooit deelgenomen? Familie, vrienden, kennissen die ook willen inschrijven? Bezorg hen deze inschrijvingslink!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑