zonnepanelen kunnen nog

zonnepanelen

Uit eigen ervaring weet ik dat zonnepanelen goed zijn voor je portemonnee en voor het milieu.  Ik heb mijn panelen laten leggen in de gouden jaren en heb het voordeel dat ik nog groenestroomcertificaten krijg voor elke 1000kW opgewekte elektriciteit, maar het is ook nu een goed idee om te investeren in zonnepanelen.

Stel dat je geld op de bank staan hebt, dan brengt dat niks op.  Erger nog, je geld verliest aan waarde terwijl je er op staat te kijken.  Ook indien je zou moeten geld lenen om zonnepanelen te laten plaatsen is het nog altijd het juiste ogenblik, geld kost heel weinig.

Daarnaast stijgt de energiekost elk jaar fors en het plafond is nog niet bereikt.  Die kosten laten dalen door zelf elektriciteit op te wekken is een goed idee.

Met SamenSterker krijg je de beste prijs/kwaliteit. De installatie is (zonder subsidies!) terugverdiend na 8 jaar of minder.

Op volgende pagina vind je een antwoord op de meest gestelde vragen in verband met zonnepanelen.  Bekijk ook het volgende rekenvoorbeeld om een idee te krijgen van de verhouding tussen de kosten en de opbrengst van zonnepanelen.

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑