Nood aan een babbel? “Hoe is’t met u?” keert dinsdag terug

Nu dinsdag, 15 december, maken heel wat van onze parlementsleden tijd vrij om naar jou te luisteren, want we gooien onze telefoonlijnen weer open. Ons bellen kun je dinsdag tussen 16u en 20u op het nummer 0800/ 118.16. Het is een initiatief van sp.a nationaal..

“Nu de feestdagen in aantocht zijn en de corona-cijfers niet toelaten om die in grote kring samen door te brengen, is het meer dan ooit belangrijk dat we er zijn voor elkaar”, zegt onze voorzitter Conner Rousseau. “Om de eenzaamheid tegen te gaan, kan een babbel écht deugd doen.”

Daarom zetten we met onze beweging opnieuw een callcenter op. Net zoals onze eerste belactie van 11 november zijn wij er om te luisteren en te vragen hoe het gaat. Ons bellen kun je dinsdag tussen 16u en 20u op het nummer 0800/ 118.16.

“We zijn er om vragen te beantwoorden, of we slaan gewoon een babbeltje”, zegt Rousseau. “Heel wat parlementsleden zijn van de partij en ook ondervoorzitter Funda Oru doet mee.”

“Het is belangrijk om niet alleen te zeggen dat je tijd moet maken voor anderen én te luisteren, maar dat ook als beweging zélf te doen. Show, don’t tell”, besluit Rousseau.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑