• Gemeenteraadslid
  • Lid beheerraad Bibliotheek
  • Dreefweg 28, Steenokkerzeel
  • rudy.peeters5@telenet.be
  • 0478 599 492


Ieders betrokkenheid speelt een waardevolle rol in onze unieke gemeente. Uw sterke ideeën en bedenkingen inspireren ons naar duidelijke en rechtvaardige keuzes. Voor het streven naar de unieke gemeente waar iedereen zich thuis voelt.
Geen droom, wel een toekomstbeeld waarvoor inderdaad nog heel wat werk op de plank ligt. Wij focussen op die extra inspanningen die het verschil moeten maken tussen nu en later.  Maak je keuze en geniet van het verschil.
Een beleid op ieders maat voor een uniek Steenokkerzeel en ver daarbuiten. Onze gemeente definiëren als referentiepunt voor anderen.
Daar gaan wij voor.

Lees ook de artikelen van Rudy uit onze laatste folder: Welvaart versus leefbaarheid en Sociale cohesie