• Voorzitter Vooruit Steenokkerzeel
  • Productie Supervisor
  • Vossenweg 10, Steenokkerzeel
  • baldemirk@yahoo.com
  • 0472 29 32 14
  • Recreatief lopen

Mijn vader is naar Belgie gekomen om als gastarbeider aan ons geluk te werken. Sinds de jaren 70′ tot op enkele jaren terug, is er een hele multiculturele evolutie tot stand gekomen namelijk van gastarbeider tot nieuwe Belg. Vandaag de dag is deze evolutie gestopt en dreigt ze zelfs teruggedraaid te worden.  Ook ik wil ervoor zorgen dat ik mijn kinderen hetzelfde geluk kan geven in een multiculturele samenleving gebaseerd op elkaars gelijkenissen met wederzijds respect voor elkaars verschillen. En dat kan alleen als we er met ons allen samen naar toe werken. Iedereen heeft de kracht van verandering gevoeld in hun portemonnee. Het is tijd om werk te maken van overheidsinstellingen, zoals onze gemeente. Het is tijd om het laaghangend fruit te plukken.  Zoals in het bedrijfsleven: efficiënt, effectief en continu verbeteren van diensten.

Lees ook de artikelen van Kabil uit onze laatste folders: Waar is het misgelopen? en Polaroid!