Steun aan de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië

De hallucinante beelden uit Turkije en Syrië laten niemand onberoerd. Tienduizenden doden, tienduizenden gewonden; huizen, ziekenhuizen en scholen in puin. Talloze families die noodgedwongen de nacht doorbrengen in open lucht, terwijl de temperatuur onder nul duikt en de sneeuw twintig centimeter dik ligt.

Op zo’n catastrofe is er dan ook maar 1 antwoord: solidariteit. Solidariteit om wie gewond is te verzorgen, solidariteit om kinderen snel weer een veilige thuis te bieden, solidariteit om wie alles kwijt is toch weer dat sprankeltje hoop en toekomst te bieden. 

Het kleinste gebaar kan het grootste verschil maken. Als ook jij wil helpen en je vraagt je nu af wat je best doet, dan is een gift via 12-12 (www.1212.be) het meest doeltreffende. Via de actie “Aardbeving Syrië-Turkije” hebben Caritas, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam Solidariteit, Rode Kruis, Plan International België en Unicef België immers hun krachten gebundeld.

Doe hier je gift voor 12-12

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑