Fietstocht 1 mei 2023

Zin in een toer langs Steenokkerzeel en zijn buurgemeenten?  Doe mee met onze fietstocht die doorgaat op 1 mei 2023, met vertrek vanaf 9 uur aan de parochiezaal van Humelgem. 

We hebben verschillende fietsroutes voorzien die je op eigen tempo kan afleggen. Je kan vertrekken vanaf 9 uur, ten laatste vertrekken rond 15 uur. Deelname aan de fietstocht kost 5 euro, die aan de aankomst omgezet wordt in drankbonnen. Voor de fietstocht volstaat het om je aan het vertrek in te schrijven. Er zijn verschillende lussen die per fiets kunnen afgelegd worden, zodat je geen doorwinterde fietser moet zijn om ervan te kunnen genieten. Wil je wat langer fietsen, dan kan je een aantal lussen combineren.

Aansluitend kan je aan de parochiezaal van Humelgem genieten van Vlaamse kost en een drankje.  Voor de Vlaamse kost dien je op voorhand in te schrijven via het inschrijvingsformulier.

Fiets je echt niet graag maar wil je een leuke uitstap op 1 mei, dan kan je vrijblijvend langskomen voor een drankje. In de namiddag komt de lokale coverband Plej optreden met live muziek.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑