Viva-SVV

Wie zijn we?

VIVA-Socialistische Vrouwen Vereniging (VIVA-SVV) is een eigentijdse vrouwenorganisatie met een sterk uitgebouwd netwerk op drie niveaus: nationaal, provinciaal en lokaal in de afdelingen.

Wat doen we?

Via lokale vrijwilligers en professionele medewerkers biedt VIVA-SVV een ruim en afwisselend activiteitenaanbod. Gezondheidstips, leuke uitstapjes met het gezin, ontspanning, beweging, debat, lezingen, creativiteit en cultuur. Er is voor elk wat wils.

Maar onze werking stopt niet bij activiteiten en vorming. We treden ook op als belangenverdediger van vrouwen en hun gezin. Zo houden we steeds de vinger aan de pols.

Vrouwen kunnen terecht in onze dynamische afdelingen. Ook voor wie minder tijd heeft, is er een vrijblijvend programma. Want VIVA-SVV dat is verkennen, deelnemen en genieten.

Onze missie

Op een eigentijdse en laagdrempelige manier brengt VIVA-SVV vrouwen lokaal samen rond thema’s als gezondheid, gezin en gelijke kansen. Met actuele campagnes kaarten we drempels aan die vrouwen nog steeds ervaren. Maar ook voor de vrije tijd heeft VIVA-SVV een prikkelend activiteitenaanbod in petto. Zo willen we dat iedere vrouw zich goed in haar vel kan voelen.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑